Προωθητική ενέργεια για την ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού

20 Φεβρουαρίου 2020 15:24

Με στόχο την ανάδειξη του αθλητικού Τουρισμού, η MTC GROUP, σε συνεργασία με την εταιρία «TheConcierge» και τον αθλητικό σύλλογο «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ», θα συμμετέχει την προσεχή Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση-παρουσίαση, στο πλαίσιο της τελετής απονομής

βραβείων για την «Ημέρα του Μαραθωνίου», παρουσία των θεσμικών φορέων της Θεσσαλονίκης, δημοσιογράφων, αθλητών, λοιπών συντελεστών εμπλεκομένων στον τουριστικό κλάδο, χορηγών και συλλόγων και ιδρυμάτων υποστήριξης των Μαραθωνίων.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. στο Φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Δήμων, οι οποίοι συνεργάζονται με την εταιρία Συμβούλων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις αθλητικές δραστηριότητες των περιοχών τους.
Την επόμενη ημέρα, στις 25 Φεβρουαρίου 2020, έχει προγραμματιστεί στο Allegro, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, εκδήλωση με Β2Β συναντήσεις με το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Μακεδονίας-Θράκης.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos