Μεταναστευτικό: Οδομαχίες μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών στη Λέσβο

26 Φεβρουαρίου 2020 01:07

Συνεχίζονται οι οδομαχίες στην Λέσβο ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και συγκεντρωμένους πολίτες που αντιδρούν στις κλειστές δομές για το μεταναστευτικό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠε, οι συγκρούσεις ανάμεσα σε πολίτες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν τα χαράματα στο νησί προκειμένου να διευκολύνουν την πραγματοποίηση εργασιών στην επιταγμένη έκταση έγιναν στο Διαβολόρεμα και στην Καράβα. Δηλαδή στα δύο άκρα του δρόμου που οδηγεί στην επιταγμένη έκταση.

Τελικά τα μηχανήματα του Στρατού κατάφεραν να εγκατασταθούν στην περιοχή καθώς έφτασαν εκεί χρησιμοποιώντας παράδρομο μέσα από το δάσος στην περιοχή Πετροβούνι.
Στην Καράβα η Αστυνομία αντιμετωπίζει δύο μέτωπα, ένα των κατοίκων της περιοχής του Μανταμάδου στα βόρεια και ένα των προερχόμενων από τη Μυτιλήνη και τα άλλα χωριά της ευρύτερης περιοχής στα νότια.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι διαδηλωτές «έσπασαν» ένα αυτοκίνητο της Αστυνομίας αλλά και ένα αυτοκίνητο της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου.

Οπως μεταδίδει το site «stonisi» η αστυνομία λόγω του μεγάλου πλήθους κόσμου που έχει μαζευτεί στη θέση Καράβα έκανε χρήση και του ειδικού οχήματος ΑΙΑΝΤΑΣ, απέναντι στους διαδηλωτές για να τους απομακρύνει.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos