Συγκλονιστικό βίντεο από τη Χίο: Κάτοικοι ξυλοκοπούν άγρια άνδρες των ΜΑΤ

26 Φεβρουαρίου 2020 19:14

Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται από την Χίο όπου κάτοικοι μπήκαν σε ξενοδοχείο και χτύπησαν άνδρες των ΜΑΤ.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα «Αλήθεια Χίου» φαίνονται κάτοικοι να εισβάλλουν στο δωμάτιο ξενοδοχείου και να ξυλοκοπούν άνδρα των ΜΑΤ, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας εκείνη την στιγμή.

Στη συνέχεια η ίδια ομάδα λιντσάρει δεύτερο άνδρα των ΜΑΤ ενώ πετάνε είδη ρουχισμού από τα δωμάτια προκαλώντας φθορές στο ξενοδοχείο.
Play Video
Σύμφωνα με το astraparis.gr, μετά τη συγκέντρωση των κατοίκων ακολούθησε πορεία προς τον Καρφά και το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν άντρες των ΜΑΤ. Διαμαρτυρόμενοι μπήκαν στον χώρο του ξενοδοχείου και πέταξαν έξω είδη ρουχισμού των ανδρών των ΜΑΤ που διαμένουν εκεί.

Στο πάτωμα ο τραυματίας αστυνομικός μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από κατοίκους στη Χίο / Φωτογραφία: alithia.gr

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικός πέταξε από μπαλκόνι χημικό στους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα η κατάσταση να εκτραχυνθεί και να γενικευθεί ο αναβρασμός και τα επεισόδια. Από τις συμπλοκές στην περιοχή του Καρφά τραυματίστηκαν 8 αστυνομικοί των ΜΑΤ, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 9 προσαγωγές.



iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos