Τους είχε… «συνδέσει» κανονικότατα! Viral ο σαματάς με την… σκυλίσια ζωή τετράποδου στο ραχάτι του…

26 Φεβρουαρίου 2020 20:47

Με την πιο απίθανη εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι δεκάδες οδηγοί στον πολυσύχναστο δρόμο διπλής κατεύθυνσης που οδηγεί προς το Λιβάδι Παρνασσού, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αράχοβα.


Ενώ μια παρέα από σκύλους είχε σταθεί στην άκρη του οδοστρώματος περιμένοντας να περάσει απέναντι, ένας από αυτούς, ο πιο βιαστικός και θαρραλέος απ΄ότι φάνηκε, «κατασκήνωσε» κανονικότατα στη μέση του δρόμου ξαπλώνοντας φαρδύς πλατύς, αδιαφορώντας για τα διερχόμενα από δίπλα του οχήματα και τους έξαλλους οδηγούς που φώναζαν για να σηκωθεί επιτέλους από το… ραχάτι του!

Εκείνος παντελώς αδιάφορος, κοίταζε νωχελικά το σαματά που γινόταν από κόρνες και φωνές ενώ περνούσαν ξυστά τα αυτοκίνητα, και δεν το κουνούσε καθόλου από τη θέση του!

Μόνο μετά από αρκετή ώρα και αφού απόλαυσε την… περίεργη ξάπλα του, σηκώθηκε αργά και απομακρύνθηκε από το σημείο με ύφος βασιλικότερο του βασιλέως! Κι ύστερα σου λένε σκυλίσια ζωή…

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos