Κορωνοϊός: 153 άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με τους 4 ασθενείς είναι αρνητικά στον ιό

29 Φεβρουαρίου 2020 15:04

Ευχάριστα τα νέα από την ιχνηλασία των ανθρώπων που έχουν έρθει σε επαφή με τα τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα που κορωνοϊού στη χώρα μας. Τα δείγματα από 153 άτομα που ελέγχθηκαν τις τελευταίτες ημέρες στα εργαστήρια αναφοράς της χώρας είναι όλα αρνητικά.

Εξαιρετικά καλή δουλειά πραγματοποιούν οι επιστήμονες στη χώρα μας, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε έναν δύσκολο αγώνα δρόμου τις τελευταίες ημέρες για να εξετάσουν τα δεκάδες δείγματα ανθρώπων που είναι ύποπτοι για τη νόσο του κορωνοϊού.

Μέσα σε λίγες ημέρες και δουλεύοντας νύχτα - μέρα στα εργαστήρια κατόρθωσαν να εξετάσουν 153 άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με τα 4 διαπιστωμένα κρούσμα του ιού και όλα αποδείχθηκαν αρνητικά.

Να σημειωθεί ότι οι έλληνες επιστήμονες βγάζουν τα αποτελέσματα των δειγμάτων μέσα σε τέσσερις ώρες. Ενώ είναι χαρακτηριστικό,ότι το αντίστοιχο με τα ελληνικά βρετανικό εργαστήριο που εξετάζει τα δείγματα που ελήφθησαν στο Λονδίνο από την κόρη της 40χρονης γυναίκας που είναι θετική στον ιό, δήλωσαν στις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες ότι θα χρειαστούν ... 6 μέρες για να βγάλουν τα αποτελέσματα.

 iatropedia.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos