Η Τουρκία προμηθεύει με περούκες μετανάστες στον Εβρο

05 Μαρτίου 2020 21:31

Οργανωμένο πέρα από κάθε σκηνοθετική φαντασία αποδεικνύεται ότι είναι το τουρκικό σχέδιο για τη μεταφορά μεταναστών στον Εβρο.

 

Συγκεκριμένα στην όχθη του ποταμού στην περιοχή των Φερών βρέθηκαν περούκες με μακριά μαλλιά. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες τις περούκες τις φοράνε νεαροί άνδρες καθώς την τουρκική σκηνοθεσία εξυπηρετεί η εικόνα ότι όσοι πλησιάζουν τα σύνορα δεν είναι άντρες αλλά είναι γυναίκες, πoυ κατά περίπτωση μπορούν να έχουν μαζί τους και παιδιά.

Επιπλέον στην περιοχή του Σουφλίου διαπιστώθηκε ότι το τουρκικό κράτος «μαρκάρει» όσους από τους απελπισμένους ανθρώπους στέλνει στα σύνορα για να μπορεί να τους παρακολουθεί. Τόσο για να ελέγχουν τον αριθμό όσο και για να ελέγχουν την κίνηση του.

Η πλήρης τουρκική σκηνοθεσία των επεισοδίων απαιτεί βεβαίως και συγχρονισμό, ο οποίος διεξάγεται και μέσω drones.

Στη φωτογραφία εμφανίζονται άνδρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής να προετοιμάζουν το drone για απογείωση δίπλα στο τουρκικό φυλάκιο Παζαρ Κουλε. Με τη χρήση του drone η στρατοχωροφυλακή καθοδηγεί τις ρίψεις καπνογόνων και δακρυγόνων από πολυβομβιδοβόλο προς το ελληνικό έδαφος.

kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos