Κορονοϊός: Όταν η ατομική ευθύνη πάει στην... παραλία

14 Μαρτίου 2020 23:28

Τα μέτρα που έχει επιβάλλει η Πολιτεία και το κάλεσμά της προς τους πολίτες να αναλάβουν την ατομική τους ευθύνη και να συνδράμουν στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του ιού που έχει ήδη κοστίσει τη ζωή σε τρεις συνανθρώπους μας, φαίνεται ότι βρήκαν πολλά... κλειστά αυτιά.

Ενώ οι ειδικοί τονίζουν ότι πρέπει να αποφεύγουμε πάση θυσία τον συνωστισμό πολλοί ήταν αυτοί που το Σάββατο τους αγνόησαν και συνεχίζοντας να θέτουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και τους γύρω τους, ξεχύθηκαν στις παραλίες για να απολαύσουν την καλοκαιρία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με το notiareport.gr, τα εισιτήρια που έκοψε από το πρωί του Σαββάτου η πλαζ της Βουλιαγμένης ανέρχονται σε 2.500 με τους λουόμενους να ξεπερνούν τους 3.000. Λιγότερος κόσμος -περίπου 150- βρέθηκε στην οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας ωστόσο στην ελεύθερη ανατολική παραλία της Βάρκιζας οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 500.

Σημειώνει επίσης, ότι ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της πλαζ Βουλιαγμένης και επισήμανε στους υπεύθυνους ότι είναι αδιανόητο να επιτρέπεται η είσοδος. Έβαλε δε «λουκέτο» στις οργανωμένες πλαζ της Βουλιαγμένης, στην Ακτή και στον Αστέρα.

newsbomb.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos