Κορωνοϊός: Ο ΣΚΑΪ βάζει στον «πάγο» την ψυχαγωγία -Χωρίς Μουτσινά και Λιάγκα από τη Δευτέρα

15 Μαρτίου 2020 18:21

Μετά το Big Brother, ο ΣΚΑΪ αποφασίζει να αναστείλει τη λειτουργία σε τουλάχιστον δύο ακόμη ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές λόγω κορωνοϊού.

 

Ενώ αρχικά ο ΣΚΑΪ προγραμμάτιζε την προβολή του Big Brother, χωρίς κοινό, το κανάλι ανακοίνωσε πως αναστέλλει την πρεμιέρα του ριάλιτι, που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής.

Οι αποφάσεις του ΣΚΑΪ, μπροστά στα έκτακτα μέτρα περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού, φαίνεται πως βάζουν σε «λήθαργό» σχεδόν το σύνολο του ψυχαγωγικού προγράμματο του σταθμού.
Τέλος ο Νίκος Μουτσινάς από Δευτέρα λόγω κορωνοϊού

Η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα πως θα συνεχίσει τις ζωντανές εκπομπές χωρίς την παρουσία κοινού, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ λόγω κορωνοϊού.

Ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο ΣΚΑΪ και οι υπεύθυνοι της εκπομπής αποφάσισαν την αναστολή προβολής της εκπομπής, τουλάχιστον για την ερχόμενη εβδομάδα, λόγω κορωνοϊού. Η ομάδα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», τεχνικοί, άνθρωποι της παραγωγής και δημοσιογράφοι είναι πολύ μεγάλη και έτσι για προληπτικούς λόγους αναστέλλεται η προβολή τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα.

Ο Λιάγκας αντικαθίσταται με έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τον κορωνοϊό
Την ίδια ώρα, διάλειμμα από τα τηλεοπτικά του καθήκοντα φαίνεται πως θα κάνει και ο Γιώργος Λιάγκας με την ομάδα της εκπομπής «Μεσημέρι». Σε επικοινωνία του iefimerida.gr με τον ΣΚΑΪ, μας ανακοίνωσαν πως αποφασίστηκε στη θέση του να προβληθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τον κορωνοϊό.

Έτσι, μετά τους «Αταίριαστους», ο ΣΚΑΪ προγραμματίζει από Δευτέρα μια εκπομπή, με παρουσιαστές τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Νίκο Υποφάντη, με όλα τα νεότερα για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε δεύτερο χρόνο οι αποφάσεις για το My Style Rocks
Σε ό, τι αφορά στο My Style Rocks, από τον ΣΚΑΪ εξετάζουν και εκεί κάθε ενδεχόμενο, στα πλαίσια της προστασίας από την διάδοση του κορωνοϊού. Πρόκειται και εδώ για μια μεγάλη παραγωγή - μόνο στον αέρα, μπροστά από τις κάμερες βγαίνουν 14 άτομα - κάτι που δυσχεραίνει την συνέχιση των γυρισμάτων.

ιεφιμεριδα.γρ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos