Ανάρρωσε από τον κορονοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

23 Μαρτίου 2020 20:39

Ο επιχειρηματίας ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών και κατάφερε να ιαθεί πλήρως χωρίς άλλες επιπλοκές για την υγεία του

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Βαγγέλη Μαρινάκη με την υγεία του, καθώς ο ιδιοκτήης του Ολυμπιακού ανάρρωσε από τον κορονοϊό, που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο επιχειρηματίας, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών, όπως εξ αρχής είχε πληροφορήσει κι ο ίδιος, κατάφερε να ιαθεί πλήρως χωρίς άλλες επιπλοκές για την υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα της υγείας του από τις 10 Μαρτίου. Κάτι που είχε γίνει θέμα και στην Αγγλία, καθώς αυτό συνέβη μετά τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Άρσεναλ για το Champions League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι, άλλωστε, ιδιοκτήτης και της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ομάδες που πήραν μέτρα, όπως και η Γουέστ Χαμ, η οποία είχε παίξει με την Άρσεναλ μετά το ματς της τελευταίας με τον Ολυμπιακό. Οι «κανονιέρηδες» και η Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσαν και ανακοινώσεις.

altsantiri.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos