Κορωνοϊός Σπιτονοικοκυρά έδιωξε χειρουργό για να μην την κολλήσει

25 Μαρτίου 2020 21:56

Σχεδόν με δάκρυα έφυγε από το δωμάτιο που νοίκιαζε ένας χειρουργός στη Βρετανία όταν η σπιτονοικοκυρά του κυριολεκτικά τον πέταξε έξω από φόβο μήπως την κολλήσει κορονοϊό λόγω της δουλειάς του σε δύο νοσοκομεία.

Ο 43χρονος Τζοσεφ Αλσούσου ο οποίος εργάζεται σε δύο νοσοκομεία και νοικίάζει αυτό το δμάτιο τις καθημερινές από τον Αύγουστο, είπε ότι η σπιτονοικοκυρά του τού ζητησε να φύγει. Μάλιστα, του έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα όπου του έδινε προθεσμία 28 ημερών.

 

Τη Δευτέρα όταν επέστρεψε σπίτι προσπάθησε να τη διαβεβαιώσει ότι δεν υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης αλλά το επόμενο απόγευμα που γύρισε σπίτι εκείνη του έδειξε την πόρτα εξόδου ζητώντας του να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο γιατρός μάζεψε τα πράγματά του τα φόρτωσε στο αυτοκίνητο και οδήγησε επί 3 ώρες επιστρέφοντας σπίτι του στο Μέρσισαϊντ. "Πήγα σπίτι γιατί δεν είχα πουθενά να μείνω" είπε ο χειρουργός, σύμφωνα με την Daily Mail. "Επέστρεψα σπίτι και οδήγησα από το Όξφορντ στο Γουίραλ σχεδόν με δάκρυα στα μάτια" πρόσθεσε.

Κάποια άλλη μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού έπρεπε να καλύψουν τις βάρδιες του χειρουργού όσο αυτός έψαχνε σπίτι να μείνει κοντά στα νοσοκομεία όπου απασχολείται. Πλέον η νέα σπιτονοικοκυρά του χαίρεται που έχει νοικάρη γιατρό γιατί σκέφτεται ότι θα έχει κάποιον κοντά της να τη φροντίζει.

enikos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos