Κορωνοϊός: 38 θάνατοι στην Ελλάδα – 95 νέα κρούσματα και 1156 συνολικά

29 Μαρτίου 2020 18:11

Tα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα που φτάνουν τα 95 ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαρτίου. Συνολικά τα κρούσματα στη χώρα μας φτάνουν τα 1.156.

 

Από αυτούς, οι 69 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ. Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο κ. Τσιόδρας είπε ότι τα κρούσματα ανέρχονται στα 684.000, ενώ 32.000 είναι οι θάνατοι.

Συνολικά, έχουν γίνει 15.151 έλεγχοι και το 5% της νόσου χρειάζεται θεραπεία. Οπως είπε ο κ. Τσιόδρας η καμπύλη του ρυθμού αύξησης στην χώρας δείχνει να είναι χαμηλότερη σε σχέση με τις άλλες χώρες,

Οι τέσσερις από τους πέντε ανθρώπους που κατέληξαν σήμερα ήταν μεγάλοι σε ηλικία, και νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία Σωτηρία, Σισμανόγλειο, ΑΧΕΠΑ και Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο πέμπτος ήταν μόλις 40 ετών με υποκείμενο νόσημα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Αττικόν”.
Να σημειωθεί ότι ο ένας ηλικιωμένος ζούσε στην Ξάνθη και πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό στην πόλη. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos