To πρώτο σίριαλ που ετοιμάζεται... μένοντας σπίτι

31 Μαρτίου 2020 16:45

Η σειρά εστιάζει σε μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν την πανδημία του κορονοϊού


Ποιος είπε ότι η έμπνευση περιορίζεται σε τέσσερις τοίχους; Παραμένει απτόητη, δυναμική και δημιουργική, ειδικά για τον σεναριογράφο Γιώργο Φειδά, ο οποίος ετοιμάζει την πρώτη σειρά απόλυτης καραντίνας. Μαζί με τις Σίλβια Δεληκούρα, Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Θεοχάρη, η Μαρία Κωνσταντάκη έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τις «Eggloveισμένες».

«Όλο αυτό ξεκίνησε από τον Γιώργο Φειδά, ο οποίος είναι ένας αρκετά δημιουργικός σεναριογράφος και εμπνεύστηκε από το γεγονός ότι οι τραγουδιστές έχουν βρει την "άκρη" τους με το να είναι δημιουργικοί μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Παίρνουν την κιθάρα τους, κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους και κάνουν ένα live. Έτσι, σκέφτηκε γιατί δεν κάνουμε και εμείς οι ηθοποιοί κάτι παρόμοιο. Έγραψε, λοιπόν, ένα σενάριο με χαρακτήρες, που το γυρνάμε από το σπίτι μας» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Συνδέσεις» της EΡΤ1.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos