Κορονοϊός: Η παραλία Θεσσαλονίκης είχε κόσμο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα (Βίντεο)

01 Απριλίου 2020 18:54

Τι λέει στο βίντεο που ανέβασε στο YouTube ο Θεσσαλονικιός που ακούει στο όνομα Δημήτρης


Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο παρουσιάζει τη δική του οπτική για το viral βίντεο της εβδομάδας με τους χιλιάδες Θεσσαλονικείς να κάνουν βόλτα στην Νέα Παραλία.

Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί συζητούν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Open: Δηλαδή, την εικόνα που παρουσίαζε το απόγευμα της Δευτέρας (30/3) πάρα πολύ κόσμο να κάνει αμέριμνος τη βόλτα του στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός πως έχει επιβληθεί εδώ και περισσότερη από μία βδομάδα απαγόρευση άσκοπης κυκλοφορίας.

Ο δήμαρχος της πόλης, ο Κωσταντίνος Ζέρβας, βλέποντας αυτές τις εικόνες αποφάσισε να κλείσει το σημείο από το Λευκό Πύργο έως και το Μέγαρο Μουσικής από τις 14:00 έως και τις 08:00 το πρωί της επομένης, με μοναδικό σκοπό, φυσικά, να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Από την στιγμή, ωστόσο, που το video έγινε viral, ξεκίνησαν και οι θεωρίες συνωμοσίας, οι οποίες- σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφονται κυρίως στα social media- «υποδείκνυαν» ότι τα πλάνα είναι ψεύτικα, ότι η Νέα Παραλία τις συγκεκριμένες ώρες ήταν έρημη και πως οι εικόνες που βλέπουμε αποτελούν προϊόν μοντάζ.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, κυκλοφορεί ένα βιντεάκι στο youtube, το οποίο παρουσιάζει μια διαφορετική οπτική γωνία: ένας Θεσσαλονικιός, ο Δημήτρης, ισχυρίζεται πως τα όσα βλέπουμε στο βίντεο είναι αληθινά, καθώς ο ένας τύπος (αυτό με το μαύρο φούτερ) που απεικονίζεται είναι ο ίδιος!

Συμπλήρωσε, δε, πως τα πλάνα είναι τραβηγμένα από τηλεφακό και γι' αυτό οι αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων φαίνονται μικρότερες, όπως και τα δέντρα που δίνουν την αίσθηση πως είναι δίπλα-δίπλα.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos