Κορωνοϊός: Στους 52 ο αριθμός των νεκρών -Πέθανε γυναίκα στην Πέλλα

02 Απριλίου 2020 14:14

Στους 52 ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα, καθώς κατέληξε γυναίκα από τη Φούστανη Πέλλας.

 

Σύμφωνα με κατοίκους της Φούστανης που επικαλείται το pellanews.gr, η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την είδηση ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής.
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η 78χρονη έφτασε στη Φούστανη από τη Θεσσαλονίκη, όπου και διέμενε μόνιμα, στις 25 Μαρτίου, ενώ λίγες μέρες αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με τον κορωνοϊό.

Νεκρός 51χρονος από τον κορωνοϊό το βράδυ της Τετάρτης
Το βράδυ της Τετάρτης άφησε την τελευταία του πνοή ένας 51χρονος από την Καστοριά, ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, ο άτυχος άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε διακομισθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη.
Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και τελικά κατέληξε αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Xθες ο Σωτήρης Τσιόδρας, στην ενημέωση από το υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει πως τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα είναι 81 συν 20 κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο. Ωστόσο η κατάσταση στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πληροφορίες αναφέρουν πως τα κρούσματα είναι πλέον 120.

Λίγο περισσότερα από 20 τα κρούσματα κορωνοϊού στις Ενοπλες Δυνάμεις
Μέχρι τώρα τα κρούσματα κορωνοϊού ήταν σποραδικά και λίγα στις Ένοπλες Δυνάμεις, πεδίο που δεν προσφέρεται για ασκήσεις ανεύθυνης αντιπολίτευσης, ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στην ΕΡΤ.

Τα στελέχη αριθμούν πάνω από 100.000 και τα κρούσματα είναι λίγο πάνω από 20, σε συνθήκες κανονικής λειτουργίας, τόνισε και υπενθύμισε ότι το μέτρο του εγκλεισμού ισχύει μόνο για τις Στρατιωτικές Σχολές όπου δεν έχει σημειωθεί ούτε ένα κρούσμα.

Αρχές Ιουνίου και όχι Μαρτίου θα γίνει η κατάταξη νεοσύλλεκτων της επόμενης ΕΣΣΟ, για λόγους «αραίωσης», ενώ θα διανέμεται σε όλους συσκευασία με γάντια και αντισηπτικό καθώς και φυλλάδιο με οδηγίες προφύλαξης.
Στόχος η ειδική αυτή συσκευασία αυτοπροστασίας να διανεμηθεί σε όλους τους στρατεύσιμους που υπηρετούν στις μονάδες, ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Πρόσθεσε ότι οι στρατεύσιμοι περιορίζονται για λόγους προφύλαξης, ενώ σχετικά με την αναστολή αδειών τόνισε ότι το διάστημα που χάνεται τώρα, θα αφαιρεθεί στο τέλος της θητείας η οποία έτσι θα λήξει νωρίτερα.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos