Κορονοϊός: Αποθεώνουν την Ελλάδα New York Times και Washington Post

03 Απριλίου 2020 18:46

Φωτογραφικό αφιέρωμα από την Αθήνα στο οποίο τονίζεται ότι, σε σύγκριση με άλλες χώρες, η Ελλάδα έχει προβεί εγκαίρως στη λήψη περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό φιλοξενούν


σήμερα οι New York Times, η Washington Post και άλλα μεγάλα μέσα του εξωτερικού επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα κινήθηκε ταχύτερα σε σύγκριση με άλλες χώρες.

Το φωτογραφικό αφιέρωμα για την έγκαιρη αντίδραση της Ελλάδας παρουσιάζει εναέρια φωτογραφική λήψη της έρημης -πλέον- οδού Πανεπιστημίου, και πολλών άδειων δρόμων της Αθήνας, λόγω των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων που έχουν εφαρμοστεί για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού, όπως επισημαίνεται προσθέτοντας ότι, σε σύγκριση με άλλες χώρες, η Ελλάδα έχει προβεί εγκαίρως στη λήψη αυστηρότερων μέτρων, τα οποία γίνονται όλο και πιο περιοριστικά.

Στη συνέχεια, γίνεται περιεκτική περιγραφή των μέτρων αυτών, ενώ τονίζεται ότι στην Αθήνα βρίσκονται, αυτές τις ημέρες, καθαριστικά συνεργεία που απολυμαίνουν τους δρόμους και οι πεζοί είναι λιγοστοί.

Σημειώνονται, τέλος, οι εκτιμήσεις των Ελλήνων ειδικών ότι χρειάζονται εβδομάδες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα μέτρα αυτά θα αποφέρουν αποτελέσματα, ενώ επισημαίνεται ότι μέχρι την Πέμπτη, οι θάνατοι στην Ελλάδα από τον ιό ανέρχονταν στους 53 και 1.544 ήταν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos