Προβλήματα στην Εύβοια από την κακοκαίρια που σάρωσε Κύμη, Μαντούδι και Αλιβέρι

05 Απριλίου 2020 15:35
Διακόπηκε η κυκλοφορία από το Αλιβέρι στην Κύμη - Εκκενώθηκαν κατοικίες στο χωριό Πύλη
Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στην Εύβοια η κακοκαιρία που χτύπησε με σφοδρότητα το πρωί της Κυριακής 5 Απριλίου.

Σύμφωνα με το evima.gr τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στους Δήμους Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Κύμης και Αλιβερίου.

Στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας λόγω κατολισθήσεων διακόπηκε η κυκλοφορία προς την Ιερά Μονή Γαλατάκη ενώ έπεσε και μία κολόνα του ΟΤΕ. Επίσης εκκενώθηκαν 10 κατοικίες στον οικισμό Πύλη και όλος ο Δήμος είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

616d65a5-94f7-44d3-8f48-b7a206cd9952.jpeg

Μεγάλα προβλήματα προκλήθηκαν και στον δρόμο Κύμης - Αλιβερίου. Λόγω κατολισθήσεων στο ύψος του Στομίου ο δρόμος έκλεισε. Επίσης πλημμύρισε το ποτάμι Μανικιάτης και στις εκβολές του πλημμύρισαν περιοχές στο Στόμιο και στον Άγιο Γεώργιο. 

56.jpg

Στη Μουρτερή έχουν πλημμυρίσει σπίτια και στο χωριό Πυργί χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή ζευγαριού ηλικιωμένων.

74c9d0db-cea6-4aab-b6f2-20701cfbcf11.jpeg

Προβλήματα σημειώθηκαν και στο χωριό Πλατάνα από την υπερχείλιση του ρέματος Μέλας.

Στο Αλιβέρι πλημμύρισε το οδόστρωμα του δρόμου προς την Κύμη στο ύψος της περιοχής Μάνα. Προβλήματα δημιουργήθηκαν επίσης σε Κάρυστο, Ιστιαία και Ερέτρια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos