Υποπτο κρούσμα κορονοϊού στην ελληνική Πρεσβεία στη Ρωσία

05 Απριλίου 2020 19:13

Κλήθηκε από την Ελληνική Πρεσβεία να μην προσέλθει στο κτίριο για δυο εβδομάδες


Αναστάτωση έχει προκληθεί στην ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα από ύποπτο κρούσμα κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ρώσο που εργάζεται στο διπλωματικό σώμα και τα αποτελέσματα του τεστ που έχει υποβληθεί, αναμένονται τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η οικογένεια του ύποπτου κρούσματος που εργάζεται στην Πρεσβεία, έχει τεθεί σε καραντίνα καθώς θετική στον ιό βγήκε προ ημερών και η συζυγός του.

Την ίδια ώρα, υπό το φόβο διασποράς του ιού, κλήθηκε από την Ελληνική Πρεσβεία να μην προσέλθει στο κτίριο για δυο εβδομάδες. Η υγεία του σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε καλή κατάσταση και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό κορονοϊού, το οποίο γίνεται γνωστό σε διπλωματική Αρχή της χώρας μας στο εξωτερικό. Παράλληλα, η επέλαση του ιού στην Ρωσία συνεχίζεται με τους νεκρούς να φτάνουν τους 45 ενώ τα κρούσματα μέχρι αυτή την ώρα είναι 5389. Παράλληλα, 355 ασθενείς έχουν αναρρώσει.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos