Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα

10 Απριλίου 2020 19:27

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση της ΕΜΥ


Σάββατο 11-04-2020: Αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βορειοανατολικά και πρόσκαιρα και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βορειοανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 2 με 4, στα ανατολικά 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει σε πολλές περιοχές τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή των Βαϊων 12-04-2020: Στα βορειοανατολικά νεφώσεις με σποραδικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια.

Μεγάλη Δευτέρα 13-04-2020: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Μεγάλη Τρίτη 14-04-2020: Αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, βαθμιαία όμως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις, και κυρίως στα βόρεια, θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Μεγάλη Τετάρτη 15-04-2020: Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες και στα νότια από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε όλη τη χώρα σε βορείων διευθύνσεων και στα πελάγη θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Μεγάλη Πέμπτη 16-04-2020: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από τα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos