Καιρός: Επιδείνωση τις επόμενες ώρες - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

19 Απριλίου 2020 23:27
Χαλάει ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα
Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες με τοπικές βροχές αλλά καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι σταδιακά θα ενισχυθούν.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr αναμένονται αραιές νεφώσεις που αρχικά στα βόρεια και δυτικά και σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα θα πυκνώσουν. Βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα δυτικά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 11 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 20, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα από 10 έως 24, στην Κρήτη από 9 έως 26 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 12 έως 22 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ σταδιακά όμως θα γίνουν βορειοανατολικοί και θα ενισχυθούν και προς το βράδυ θα φτάνουν τα 6 έως 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ προς το βράδυ όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ από το απόγευμα όμως θα γίνουν ανατολικοί ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από απόγευμα όμως θα γίνουν νοτιοανατολικοί 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ και στα βόρεια ανατολικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς βροχές από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos