Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο χτύπησε: Mάσκα με φερμουάρ!

02 Μαϊος 2020 23:27

Υποχρεωτική, όπως ανακοινώθηκε από πρωθυπουργό και ειδικούς, γίνεται από Δευτέρα η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους λόγω κορωνοϊού, με το πρόστιμο για τους απείθαρχους να φτάνει τα 150 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν η μάσκα γίνεται απαραίτητο αξεσουάρ για τις επαφές μας, τις συναλλαγές στην αγορά και τις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας.

 

Όπως ανακοινώθηκε εργαζόμενοι και πελάτες των καταστημάτων που θα ανοίξουν στην πρώτη φάση, θα πρέπει να φορούν μάσκες. Το ίδιο ισχύει για εργαζόμενους και πελάτες σε βιβλιοπωλεία, καταστήματα οπτικών και πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας, καταστήματα αθλητικού εξοπλισμού, καταστήματα πώλησης φυτών.

Τι θα κάνουμε όμως αν πάμε να φάμε; Θα βγάζουμε την μάσκα; Και να την βγάλουμε τότε θα πρέπει να την πετάξουμε και να βάλουμε μια άλλη. Εδώ λοιπόν την λύση έρχεται να δώσει ομογενείς που έχει ελληνικό εστιατόριο στην Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου βλέποντας ότι η δουλειά στο εστιατόριο μειώθηκε, σκέφτηκε και βρήκε μία πρωτότυπη λύση. Εφηύρε μία μάσκα με φερμουάρ.

Κατασκεύασε 70 μάσκες για τους πελάτες του και απλά περιμένει την έγκριση των ειδικών για να μπορέσει να τις κυκλοφορήσει ενώ ήδη έστειλε δύο μάσκες στην Άνγκελα Μέρκελ, με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις, για να τις δοκιμάσει.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos