Πάρτι με 300 άτομα στην πλατεία Αγίου Ιωάννη - Δύο διμοιρίες ΜΑΤ στο σημείο [Βίντεο]

06 Μαϊος 2020 00:28

Παρά τις απαγορεύσεις σε έντονο ύφος του Νίκου Χαρδαλιά στην επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, τα φαινόμενα συνωστισμού συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή στήθηκε υπαίθριο πάρτι με μπίρες, με περίπου 300 άτομα να μαζεύονται στο σημείο, χωρίς μέτρα προφύλαξης.

Γι' αυτόν τον λόγο κινητοποιήθηκαν δύο διμοιρίες ΜΑΤ με σκοπό να διαλύσουν τη συγκέντρωση.

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, κατήγγειλε ότι παρόμοιο συμβάν έγινε και το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαΐου, καλώντας τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να επέμβει ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη

"Αξιότιμε υπουργέ προστασίας του πολίτη, κύριε Χρυσοχοΐδη,

στην πόλη της Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα στην πλατεία του Αη Γιάννη, τα τελευταία 3-4 χρόνια γίνεται ευρύτατη διακίνηση ουσιών. Το καταθέτω για μία ακόμη φορά επίσημα ως δήμαρχος της πόλης . Είναι ένα κοινό μυστικό, το οποίο το γνωρίζουν όλοι. Θεωρώ ότι το γνωρίζει και το Υπουργείο σας εδώ και πολλά χρόνια. Γνωρίζω επίσης, ότι σας έχει καταγγελθεί και από το Αμερικανικό Κολέγιο το συγκεκριμένο θέμα, καθότι Αμερικανοί πολίτες που σπουδάζουν στο συγκεκριμένο Κολλεγιο έχουν δεχθεί επιθέσεις, αφενός πώλησης, αγοράς ναρκωτικών, αφετέρου ληστειών.

Πέραν αυτού όμως, χθές (04/05) διοργανώθηκε πάρτι, για να εορτασθεί η λήξη της καραντίνας στη συγκεκριμένη πλατεία, εν μέσω πανδημίας και απαγορεύσεων, από 800 έως 1.000 άτομα.
Άτομα τα οποία η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι κάτοικοι της πόλης μας, όχι ότι θα είχε ιδιαίτερη σημασία. Η πρόσκληση – κάλεσμα έγινε μέσω συγκεκριμένου site. Η πόλη της Αγίας Παρασκευής μέχρι σήμερα δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με τον κορονοϊό! Κατοικείται δε από φιλήσυχους ανθρώπους.

Η παραβατικότητα δεν συνάδει με την κουλτούρα των κατοίκων της πόλης μας. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και η τοπική ηγεσία της αστυνομίας και ευρύτερα είναι ενήμερη των συγκεκρινένων προβλημάτων. Γνωρίζοντας την προσωπική σας ευαισθησία , παρακαλώ πολυ για την προσωπική σας παρέμβαση, για την καθημερινή αστυνόμευση της συγκεκριμένης πλατείας", ανέφερε στην επιστολή του.

thetoc.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos