Γουστάρω Μητσοτάκη -Μπαγλαμάς ο Βαρουφάκης, killer ο Τσίπρας

16 Μαϊος 2020 20:15

Μακριά από τα κοινά, με μια σύζυγο κατά 30 χρόνια νεότερη και αναρρώνοντας από μια πνευμονία που τον ταλαιπωρεί καιρό, ο Γιάννης Μπουτάρης μιλάει στον Σταύρο Θεοδωράκη για όλα: τον νέο δήμαρχο Ζέρβα, τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα και για τις μεγάλες αποφάσεις της ζωής του.


Ο Γ. Μπουτάρης με το γνωστό αθυρόστομο ύφος του, στεναχωριέται που ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ακυρώνει ό,τι είχε ξεκινήσει και θεωρεί ότι τον μισεί, έχει κόμπλεξ απέναντί του επειδή τον υποτίμησε. Γουστάρει πολύ τον Μητσοτάκη γιατί ήταν έτοιμος, αν και δεν το περίμενε. Εκτιμάει όμως και τον Τσίπρα «κι ας είναι killer», γιατί ξέρει τι θέλει. Μιλάει για το κρασί, τον αλκοολισμό, τις γυναίκες και νιώθει πάντα «σαν το μουλάρι που περπατάει στην άκρη του γκρεμού και σπανίως πέφτει».

 

Μπουτάρης κατά Ζέρβα: «Ο μ@@@@ας με μισεί!»
Ο κ. Μπουτάρης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον νυν δήμαρχο της συμπρωτεύουσας. «Ο μ@@@@@ς ο Ζέρβας ακύρωσε ότι είχαμε ξεκινήσει Την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους που είχαμε προγραμματίσει, τα ακύρωσε όλα. Αυτός με μισεί, ρε! Με μισεί!», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.
Τον γουστάρω πολύ τον Μητσοτάκη και τον Πιερρακάκη

Αντίθετα έπλεξε το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας: «Τον γουστάρω πολύ γιατί ήταν έτοιμος. Δηλαδή όλα τα άλλα είναι λόγια. Αυτό που έκανε με τον Πιερρακάκη πρέπει να αλλάξει τη χώρα. Σε δύο χρόνια θα λειτουργούμε διαφορετικά. Θαυμάζω και την αντοχή του. Είναι απίστευτο, δηλαδή. Εάν ξεκαθαρίσει και κάτι πολιτικούς άλλα ντ’ άλλων που έχει μέσα… Εντέλει νομίζω το συν-πλην βγαίνει συν».

Εκτιμώ τον Τσίπρα αν και είναι killer -Μπαγλαμάς ο Βαρουφάκης
Σε ερώτηση για το πώς βλέπει το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα ο Γιάννης Μπουτάρης ξεσπάθωσε: «Όταν έχεις 500.000 Έλληνες που ψηφίζουν το Βελόπουλο… κι άλλους τόσους που ψηφίζουν τον, τον… πώς τον είπαμε τον άλλο τον μπαγλαμά, τον Γιάννη το Βαρουφάκη. Τι περιμένεις, τι χώρα είναι αυτή δηλαδή; Από το ΣΥΡΙΖΑ ποιοι είναι αυτοί που είναι πραγματικά πατριώτες και θέλουνε, σκέφτονται την Ελλάδα και όχι τον κ@@ο τους;».

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι τον εκτιμά: «Τον γνώρισα και προσωπικά… άσχετα αν είναι killer… ξέρει τι θέλει. Θέλει να είναι αρχηγός και μπορεί και τα καταφέρνει μια χαρά».

«Εγώ είμαι κατ’ εξοχήν προοδευτικός. Μου λένε ”μια είσαι με τους δεξιούς, μια είσαι με τους αριστερούς”. Παιδιά, και οι δύο λένε καλά πράγματα. Αλλά και οι δύο λένε κακά πράγματα. Εγώ παίρνω… τα καλά πράγματα», είπε στη συνέχεια.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos