Του… κορονοϊού στις ελεύθερες παραλίες! Αποκαρδιωτικές εικόνες

17 Μαϊος 2020 15:08

Συνωστισμός και… μηδέν αποστάσεις για τους λουόμενους. Αντίθετα στις οργανωμένες παραλίες εφαρμόζονται πλήρως τα μέτρα για τον κορονοϊό… και σήμερα. Δείτε φωτογραφίες.

Μόλις μία εβδομάδα κατάφεραν να… συγκρατηθούν οι λουόμενοι στις ελεύθερες παραλίες της Αττικής. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, που ήταν και το πρώτο χωρίς περιορισμούς μετακινήσεων, οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στις παραλίες, με την πλειψηφία να τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας. 

Ωστόσο, οι σημερινές εικόνες είναι άκρως αποκαρδιωτικές. Συνωστισμός… παντού και αυτό είναι αρκετό, ώστε ο κορονοϊός να ζει. να βασιλεύει και να εξαπλώνεται!

 

https://www.n-con


 
 

 

 

Αντιθέτως, στις οργανωμένες παραλίες τηρήθηκαν και σήμερα οι απαραίτητες αποστάσεις…

htt

 

Αυστηροί κανόνες λόγω κορονοϊού

Οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν με αυστηρούς κανόνες τόσο για τους επχιειρηματίες, όσο και για τους λουόμενους. Ειδικότερα, σε ελεγχόμενες ως προς την είσοδο οργανωμένες παραλίες, ο μέγιστος αριθμός λουόμενων είναι τα 40 άτομα ανά 1.000 τ.μ., και είναι υποχρεωτική η καταγραφή του αριθμού των παρευρισκόμενων.

Όσον αφορά στην απόσταση ανάμεσα στις ομπρέλες, η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των αξόνων των ομπρελών, ορίζεται στα 4 μέτρα, ενώ ορίζεται και η ελάχιστη απόσταση ενός μέτρου μεταξύ της περιμέτρου του σκιάστρου των δύο ομπρελών.

Σχετικά με τις ξαπλώστρες, επιτρέπονται μέχρι 2 ξαπλώστρες ανά ομπρέλα, με εξαίρεση τις οικογένειες με ανήλικα τέκνα. Επιπλέον, δύο ξαπλώστρες που βρίσκονται σε διαφορετικές ομπρέλες, πρέπει να απέχουν η μία από την άλλη τουλάχιστον 1,5 μέτρο.

newsit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos