Νερό στο κινητό; Το ρύζι θα σας σώσει!

18 Μαϊος 2020 23:55

Πόσες φορές σας έπιασε απελπισία βλέποντας το κινητό σας να πέφτει σε νερό ή άλλα μικρά γκάτζετ να βρέχονται και να σκέφτεστε πως τα χάσατε οριστικά;


Να που, όμως, τελικά υπάρχει λύση για να σώσετε την κατάσταση, που για άλλη μια φορά βρίσκεται στα ντουλάπια της κουζίνας μας.

Πρώτα απ΄όλα πάρτε ένα απορροφητικό χαρτί και σκουπίστε τη συσκευή, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα περισσότερα υγρά έχουν φύγει. Το επόμενο στάδιο είναι να βουτήξετε τη συσκευή ή το κινητό σας σε ένα μπολ με ρύζι. Ναι σε ρύζι, καθώς το ρύζι τραβάει την υγρασία και κάνει πραγματικά θαύματα.

Αφήστε τη βρεγμένη συσκευή, ακόμα και αν έχει απενεργοποιηθεί για 24 ώρες στο μπολ με το ρύζι, προκειμένου να «στεγνώσει» εσωτερικά. Να σημειώσουμε, πως απαραίτητο είναι η συσκευή να έχει καλυφθεί εντελώς από το ρύζι. Την επόμενη ημέρα ανοίξτε το κινητό σας και κάντε και μια προσευχή! Συνήθως αυτό το κόλπο πιάνει, αλλά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες…

olivemagazine.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos