Γλυφάδα: Το πρώτο drive in θερινό φεστιβάλ είναι γεγονός

02 Ιουνίου 2020 23:49

Τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας λόγω κορωνοϊού, πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Γκολφ Γλυφάδας για το πρώτο drive in θερινό φεστιβάλ.

Οι κινηματογράφοι και γενικότερα οι εκδηλώσεις, βρίσκουν μια εναλλακτική λύση εν μέσω πανδημία ή -για την ακρίβεια- επιστρέφουν σε μια γνωστη συνταγή από παλιότερες δεκαετίες.

Με σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας, το πρώτο Drive in Φεστιβάλ της Γλυφάδας είναι γεγονός και ξεκίνησε με τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία εμφανίζεται αφιλοκερδώς μαζί με τον Παντελή Καναράκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν, όπως κάθε χρονιά, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Οι θερινοί κινηματογράφοι επαναλειτουργούν από την 1η Ιουνίου με πληρότητα 40% -ένα μέτρο που έχει προβληματίσει τους επιχειρηματίες, καθώς κάποια σινεμά δεν θα μπορούσαν να ανοίξουν.

Με βάση την νέα εγκύκλιο του υπουργείου Πολιτισμού η πληρότητα μπορεί να φτάσει στο 75% κάτι που είναι πραγματική ανάσα για τους επιχειρηματίες, όπως δήλωσε στο CNN Greece o κ. Παναγιώτης Τσακαλάκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αιθουσαρχών Κινηματογραφιστών.

cnn.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos