Δωρεά μοτοσικλετών στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής

03 Ιουνίου 2020 18:48

Παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πραγματοποιήθηκε το πρωί εκδήλωση για την παραλαβή 8 μοτοσικλετών YAMAHA, δωρεά των εταιρειών ΟΡΥΜΗΛ και ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ.


Οι μοτοσικλέτες ενισχύουν τον στόλο της ΔΙΑΣ και ήδη τα πληρώματά τους συμμετέχουν στη δράση της υπηρεσίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από τα γραφεία της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των εταιρειών κ.κ Οδυσσέα Κυριακόπουλο, Επίτιμο Πρόεδρο του Δ.Σ. της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. και Πάρη Κυριακόπουλο, Πρόεδρο του Δ.Σ. της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε για τη δωρεά τους, επισημαίνοντας ότι «είναι πάρα πολύ σημαντική η χειρονομία σας, διότι οι μηχανές που παραδόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία θα βοηθήσουν στην αποστολή της ΔΙΑΣ, που δεν είναι άλλη από την ασφάλεια του πολίτη».
Από την πλευρά του ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που στελεχώνουν την Ομάδα ΔΙΑΣ τονίζοντας ότι «κάνουν ένα έργο καταπληκτικό, είναι παντού παρόντες όταν χρειάζεται και με έναν ευγενικό τρόπο συμπαρίστανται στον πολίτη και συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στις γειτονιές. Είστε όλοι άξιοι επαίνων», κατέληξε.
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των εταιριών για την ευγενική προσφορά τους και συμπλήρωσε πως «είναι πολύ σημαντική αυτή η δωρεά για την Ελληνική Αστυνομία, καθώς παρέχουμε στους συναδέλφους μας τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να ανταποκριθούν με επάρκεια στο έργο τους».
Από τις εταιρείες παρευρέθηκαν επίσης, οι κ.κ Σωτήρης Χατζίκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. και Γιάννης Σώκιαλης, Διευθυντής κλάδου Yamaha.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης, ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Τριαντάφυλλος και ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών Αστυνόμος Β’ Πέτρος Λαγουδάκος.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos