5 πουκάμισα ανδρικά για να αναβαθμίσεις το στυλ σου

03 Ιουνίου 2020 19:24

;aΈνα αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας κάθε άνδρα είναι τα πουκαμισα ανδρικα.

Δε χρειάζεται όμως να περιορίζεσαι σε απλά λευκά πουκάμισα. Φέτος τα πουκαμισα ανδρικα με σχεδια έχουν την τιμητική τους. Δοκίμασε πουκαμισα ανδρικα με λουλουδια για περισσότερο χρώμα και fun εμφανίσεις, ή αν είσαι λιγότερο τολμηρός αλλά βαρέθηκες τη μονοχρωμία, προτίμησε πουκαμισα ανδρικα καρο. Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα πουκαμισα ανδρικα που θα φορέσεις αυτή τη σεζόν στο lovacoco.com.

 Το lovacoco.com είναι ένα e-shop με μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και παπούτσια, όλα σε οικονομικές τιμές. Δες τη λίστα και πάρε ιδέες για τα πουκαμισα ανδρικα που θα μπουν στη ντουλάπα σου.

Πουκαμισα ανδρικα με σχεδια

Μπορείς να προσθέσεις πολύ χρώμα στο πουκάμισό σου φέτος. Τα πουκαμισα ανδρικα με σχεδια έχουν επιστρέψει και αφήνουν περιθώρια για πολλές «τρέλες», όπως αυτό με τα ψάρια στη φυτογραφία.

Πουκάμισα χωρίς γιακά

Αν δε σου αρέσει το χρώμα αλλά θες κάτι πιο μοντέρνο διάλεξε ένα πουκάμισο χωρίς γιακά. Δοκίμασε ένα βαμβακερό ύφασμα για χαλαρές εμφανίσεις και ένα ουδέτερο χρώμα για να ταιριάζει με όλα!

Πουκαμισα ανδρικα με λουλουδια

Ναι τα λουλούδια είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνεις το look σου να φαίνεται καλοκαιρινό εύκολα. Επίλεξε μερικά πουκαμισα ανδρικα με λουλουδια σε ζωηρά χρώματα συνδυασμένα με μονοχρωμίες και είσαι έτοιμος για τη βόλτα σου.

Πουκάμισα 90s

Όπως σε όλα έτσι και στα πουκάμισα, τα 90s είναι πάλι στη μόδα και είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δείχνεις cool χωρίς προσπάθεια. Αν δε θες όμως να δείχνεις σαν παλιά φωτογραφία προτίμησε σκούρες αποχρώσεις.

Πουκαμισα ανδρικα καρο

Εντάξει μπορεί να μη θέλεις τόσο μεγάλη αλλαγή. Μπορείς να όμως να προσθέσεις μερικά πουκαμισα ανδρικα καρο στη ντουλάπα σου για look με περισσότερο ενδιαφέρον. Προτίμησε μπλε, κόκκινα, ή πράσινα πουκάμισα για μία πιο κλασική επιλογή.

Όπως και να θες να αναβαθμίσεις το στυλ σου, θα βρεις πολλά πουκαμισα ανδρικα στο lovacoco.com. Μπες και διάλεξε

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos