5 ανδρικά σανδάλια που θα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι

04 Ιουνίου 2020 19:47

Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσεις τα αθλητικά σου στο ντουλάπι και να επιλέξεις κάτι πιο άνετο;

Τα ανδρικα σανδαλια έχουν επανέλθει στη μόδα και δίνουν πολλές επιλογές για άνετες βόλτες όλο το καλοκαίρι. Διάλεξε ένα ζευγάρι ανδρικα σανδαλια παραλίας για τις βόλτες σου στο νησί, ή ένα ζευγάρι ανδρικα σανδαλια πεζοποριας αν είσαι αθλητικός τύπος και σου αρέσει το βουνό. Αν πάλι θέλεις απλώς ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια που θα μπορείς να φορέσεις παντού προτίμησε ένα ζευγάρι ανδρικα σανδαλια δερματινα. Όποιο στυλ κι αν σου αρέσει, θα βρεις τα δικά σου ανδρικα σανδαλια στο lovacoco.com.

 Το lovacoco.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και παπούτσια, όλα σε οικονομικές τιμές. Μπες και διάλεξε τα ανδρικα σανδαλια που θα σε συντροφεύσουν αυτό το καλοκαίρι.

Ανδρικα σανδαλια δερματινα

Ανδρικα σανδαλια δερματινα

Αυτή τη λύση την ξέρεις και μάλλον τα έχεις φορέσει. Μπορείς όμως να επιλέξεις ένα ζευγάρι ανδρικα σανδαλια δερματινα με περισσότερη άνεση και στήριξη. Αυτή τη σεζόν αναβάθμισε το ζευγάρι σου από το Μοναστηράκι με ένα σαν αυτό της φωτογραφίας.

Κλειστά σανδάλια

Κλειστά σανδάλια

Μπορεί να μην είσαι ο τύπος που του αρέσουν τα ανδρικα σανδαλια, αλλά υπάρχει τρόπος να έχεις το στυλ που θες με την άνεση ενός κλειστού σανδαλιού. Επίλεξε ένα ζευγάρι αρκετά κλειστό ώστε να μοιάζει με κλειστά παπούτσια και έχεις ότι χρειάζεσαι!

Ανδρικα σανδαλια παραλιας

Ανδρικα σανδαλια παραλιας

Δε χρειάζεται να εμφανιστείς στην παραλία με παντόφλες. Αντ’ αυτού προτίμησε ένα ζευγάρι ανδρικα σανδαλια παραλιας που δε θα σε ενοχλούν στην άμμο και θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο «ντυμένος» για τον καφέ μετά το μπάνιο.

Σανδάλια παντόφλες

Σανδάλια παντόφλες

Εντάξει, αν επιμένεις μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι δερμάτινες παντόφλες. Φρόντισε όμως να είναι αντιολισθητικές όπως αυτές της φωτογραφίας για να είσαι άνετος παντού.

Ανδρικα σανδαλια πεζοποριας

Εδώ προέχει η ασφάλεια και η άνεση. Προτίμησε ένα ζευγάρι ανδρικα σανδαλια πεζοποριας αρκετά κλειστό από δέρμα ή καουτσούκ. Μην ξεχάσεις την αντιολισθητική σόλα!

Θα βρεις όλα τα παραπάνω ανδρικα σανδαλια στο lovacoco.com σε οικονομικές τιμές. Μπες και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!    

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos