Κορωνοϊος: Έως 100.000 ευρώ πρόστιμο και τρίμηνα λουκέτα προβλέπονται για τις επιχειρήσεις που δεν τηρούν τα μέτρα!

08 Ιουνίου 2020 21:49

Bαρύς θα είναι ο πέλεκυς των προστίμων και των λουκέτων που θα πέσει σε όσες επιχειρήσεις δεν τηρήσουν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία μέτρα προστασίας, ενάντια στη διασπορά της πανδημίας του κορωνοϊού.



Έτσι λοιπόν, ανάλογα με το βαθμό διακινδύνευσης της δημόσιας υγείας, θα επιβάλλεται για κάθε παράβαση, με αιτιολογημένη πράξη της αρμόδιας αρχής, διοικητικό πρόστιμο από 1.000 έως 100.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για χρονικό διάστημα από 15 έως 90 ημέρες.

Εφιστάται λοιπόν η προσοχή, καθώς μετά την χαλάρωση που παρατηρήθηκε από τη σταδιακή άρση των μέτρων και την αύξηση των κρουσμάτων, οι επιχειρήσεις κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, μπαρ, καφέ), θα βρίσκονται στο επίκεντρο των ελέγχων των αρμοδίων αρχών, για την περίπτωση εντοπισμού μη τήρησης των μέτρων που έχουν θεσπιστεί από την πολιτεία, ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos