Επεισόδιο με Χαρδαλιά: Η γνωστή Θεσσαλονικιά- παρουσιάστρια του έριξε νερό

09 Ιουνίου 2020 18:07

Επεισοδιακό αποδείχθηκε το γεύμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου.

 


Επεισοδιακό αποδείχθηκε το γεύμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το Voria.gr, τη στιγμή που οι δύο άνδρες γευμάτιζαν στο εστιατόριο, η γνωστή, πλέον, Θεσσαλονικιά, Ιωάννα Κουσκούση, που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς στον Λευκό Πύργο για το ζήτημα του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων, αντιλήφθηκε την παρουσία τους και τους πλησίασε.

Αρχικά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τους προσέγγισε φιλικά, ωστόσο όταν έφτασε κοντά τους, πέταξε νερό προς τον Νίκο Χαρδαλιά. Άμεση ήταν η παρέμβαση της ασφάλειας των δύο υφυπουργών, οι οποίοι προχώρησαν στην προσαγωγή της, ενώ η ίδια ευρισκόμενη σε έξαλλη κατάσταση φώναζε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στους δύο υφυπουργούς "καταστρέψατε την Ελλάδα".

thetoc.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos