Αξεσουάρ σκύλων: Ασφάλεια και στυλ πάνε μαζί!

16 Ιουνίου 2020 16:50

Μέσα στα αξεσουάρ σκύλων εντάσσονται όλα τα προϊόντα για την βόλτα του, όπως σαμαράκια, κολάρα και φυσικά ρούχα. Ώρα να τα γνωρίσεις και να τα αγαπήσεις!

Κάθε σκυλογονέας που σέβεται τον εαυτό του γνωρίζει πως το να έχεις σκύλο δε σημαίνει απλά ένα λουρί βόλτας και τα μπωλ φαγητού και νερού. Τα αγαπημένα μας τετράποδα έχουν πληθώρα αναγκών και για να καλυφθούν αυτές χρειάζονται τα απαραίτητα αξεσουάρ και αντικείμενα. Εσύ γνωρίζεις τι χρειάζεται η συμβίωση με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου; Ας δούμε τα μοναδικά αξεσουάρ σκύλου που προσφέρουν ασφάλεια και στυλ!

Σαμαράκι σκύλου

Τα σαμαράκια σκύλων είναι ουσιαστικά γιλέκα που αγκαλάζουν τον κορμό του σκύλου και παρέχουν την απόλυτη ασφάλεια χωρίς να καταπονείται το σώμα του. Το σαμαράκι γιλέκο σκύλου πέρα από τον μέγιστο βαθμό προστασίας, παρέχει και μοναδικό στυλ. Πολλά και όμορφα σχέδια διακοσμούν την κατασκευή, η οποία είναι άνετη και ρυθμιζόμενη. Μπορείς να βρεις μοναδικά brands όπως το σαμαράκι κ9, το camon, το flamingo και πολλά άλλα, με τη δική του φιλοσοφία.

Κολάρο σκύλου

Το κολάρο σκύλου είναι σίγουρα μικρότερο από τα σαμαράκια, όμως προσφέρει κι αυτό την απαραίτητη ασφάλεια για πιο ήρεμα και μικρόσωμα σκυλάκια. Είναι ρυθμιζόμενο, με τη δυνατότητα να κρεμάσεις μία ταυτότητα με τα στοιχεία επικοινωνίας, αλλά και το όνομα του σκύλου σου, σε περίπτωση που χαθεί και φυσικά έχει μοναδικά σχέδια που το διακοσμούν. Τα κολάρα σκύλου είναι η εύκολη λύση για τη βόλτα, αλλά και για το σπίτι!

Φίμωτρα σκύλου

Μερικά σκυλάκια είναι νευρικά και εμπλέκονται εύκολα σε καβγάδες. Για να αποφύγεις τα δυσάρεστα, το φίμωτρο σκύλου σου λύνει τα χέρια. Προστατεύει τον τετράποδο φίλο σου και εσένα. Είναι άνετο, έχει εύκολη εφαρμογή και του δίνει τη δυνατότητα να αναπνέει με άνεση. Τέλος τον προστατεύει από την κατανάλωση τροφών που μπορεί να περιέχουν φόλες.

Ρουχαλάκια σκύλου

Τα ρουχαλάκια σκύλου είναι αξεσουάρ μόδας και πρακτικότητας. Μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα. Από μπαντάνες και καπελάκια για τον ήλιο, μέχρι αδιάβροχα και μπουφανάκια. Κάθε εποχή, έχει και τα δικά της ρουχαλάκια σκύλου.

Που θα τα βρω;

Όλα τα αξεσουάρ σκύλων, τροφές, φαρμακευτικά προιόντα, και πολλά άλλα μπορείς να τα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα του petheartshop.gr. Πολύ χαμηλές τιμές και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos