Κορωνοϊός: Πέθανε 64χρονη από τον Εχίνο, 5 νεκροί σε λίγες ημέρες

18 Ιουνίου 2020 12:19

Στους 188 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στη χώρα μας από τον κορωνοϊό, καθώς κατέληξε μια γυναίκα 64 ετών από τον Εχίνο της Ξάνθης.

 

Η γυναίκα έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη, γλαύκωμα και δυσλιπιδαιμία και νοσηλευόταν διασωληνωμένη από τις 8 Ιουνίου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η 64χρονη είναι το 5ο θύμα του κορωνοϊού στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες, η οποία μάλιστα, λόγω του αυξημένου ιικού φορτίου και τη συρροή κρουσμάτων που καταγράφηκε χθες, αποφασίστηκε να μπει σε πλήρη απομόνωση για 7 ημέρες.
Στον θάλαμο Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας υπό τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά σήμανε συναγερμός χθες το απόγευμα και στη σύσκεψη που έγινε και σε άμεση διαβούλευση με τον καθηγητή Δημήτρη Τσιόδρα για την αξιολόγηση όλων των δεδομένων των τελευταίων ημερών στην κοινότητα του Εχίνου ενεργοποιήθηκαν τα τα πρωτόκολλα της πρώτης φάσης της αντιμετώπισης της πανδημίας και επιβλήθηκε αυστηρή καραντίνα και περιορισμός κατ’ οίκον όλων των κατοίκων του Εχίνου για την αποφυγή της διασποράς της νόσου για τις επόμενες 7 ημέρες.

 Να σημειωθεί ότι από τις 11 Ιουνίου έχουν καταγραφεί στον Εχίνο 73 κρούσματα και 5 θάνατοι (η 5η νεκρή, η 64χρονη γυναίκα που έχασε σήμερα τη ζωή της, πάντως, είχε μολυνθεί και διαγνωσθεί νωρίτερα, καθώς νοσηλευόταν διασωληνωμένη από τις 8 Ιουνίου).

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos