Ψηφιακή πλατφόρμα για παραλαβή αδειών διαμονής με ένα κλικ

22 Ιουνίου 2020 12:02

Την ημερομηνία στην οποία θα προσέλθουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπ. Μετανάστευσης για να παραλάβουν την άδεια διαμονής μπορούν να επιλέξουν οι δικαιούχοι αδειών διαμονής και οι δικηγόροι.

 

Νέα πλατφόρμα του υπ. Μετανάστευσης

Με ένα «κλικ» στην πλατφόρμα applications.migration.gov.gr. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, μέσα σε δύο ώρες από την έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας συνδέθηκαν 800 χρήστες και όρισαν την ημερομηνία παραλαβής των αδειών. Με τη νέα πλατφόρμα επιτυγχάνεται η εξυπηρέτηση του κοινού και από τις δέκα μεγάλες Υπηρεσίες Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και την Κεντρική Υπηρεσία Μετανάστευσης του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

powered by Rubicon Project
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθεί και η δυνατότητα υποβολής των απαραίτητων εγγράφων για την έκδοση της άδειας διαμονής ψηφιακά, ενώ θα γίνει και επέκταση της λειτουργίας και σε άλλους τομείς της διαδικασίας έκδοσης ηλεκτρονικής άδειας διαμονής.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos