Βαθμολογίες Πανελληνίων 2020: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα

10 Ιουλίου 2020 14:55

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 10/07, λίγο πριν από τις 11:30 το πρωί, οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2020 από το υπουργείο Παιδείας.

Οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2020

Δείτε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2020 εδώ και το πώς μπορείτε να υπολογίσετε τα μόρια που συγκεντρώσατε εδώ.

Όλοι οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Σήμερα, εξάλλου, θα ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2020.

Οι Πανελλήνιες 2020 σήκωσαν αυλαία φέτος με καθυστέρηση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, στις 15 Ιουνίου, με το θέμα της Εκθεσης, και ολοκληρώθηκαν στις 26 Ιουνίου με μαθήματα κατεύθυνσης. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων τηρήθηκαν ειδικά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος στις Πανελλήνιες οι υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν να εξεταστούν είτε με το παλαιό είτε με το νέο σύστημα. Η διαφορά είναι ότι με το νέο σύστημα δεν εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Ανθρωπιστικών Σπουδών στα Λατινικά, αλλά στην Κοινωνιολογία, και παράλληλα δεν υπάρχουν συντελεστές βαρύτητας στις βαθμολογίες των μαθημάτων.

Πανελλήνιες 2020: Από αύριο η κατάθεση των μηχανογραφικών
Από αύριο, Σάββατο 11-7-2020, μέχρι και την Παρασκευή 17-7-2020, όλοι οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 θα μπορούν πλέον να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας, κανείς υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο. Από το υπουργείο Παιδείας προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη τους εφημερία) θα λειτουργήσουν μία επιπλέον ημέρα, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους των Πανελληνίων 2020 στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos