Σκυλοτροφές κάθε τύπου για τον πιστό σου φίλο!

16 Ιουλίου 2020 16:10

Οι νόστιμες σκυλοτροφές που θέλει κάθε τετράποδο. Υγεία, πλούσια γεύση και φυσικά μοναδικά συστατικά. Δες τι επιλογές υπάρχουν και πως θα διαλέξεις τη σωστή!

Οι σωστές σκυλοτροφές οφείλουν εκτός από θρεπτικές να είναι νόστιμες και φιλικές προς το στομάχι του τετράποδου φίλου σου! Με την πληθώρα γευστικών επιλογών που υπάρχουν πλέον και τις μοναδικές γευστικές φόρμουλες, οι τροφές σκύλου δεν είναι πια βαρετές και μονότονες. Το κατοικίδιό σου γεύεται ξανά και ξανά αγαπημένες γεύσεις που φέρνουν αναπήδημα στην ουρίτσα του!

Εσύ ως ιδιοκτήτης είσαι υπεύθυνος να βρεις την τροφή σκύλου που θα προτιμήσει το ζωάκι σου αλλά και θα του προσφέρει όλα όσα χρειάζεται. Συνήθως η δημοφιλέστερη επιλογή των σκυλογονιών για τη διατροφή του σκύλου τους είναι η ξηρά τροφή. Είναι η οικονομικότερη επιλογή, αποθηκεύεται εύκολα, συντηρείται για μεγάλο διάστημα και φυσικά είναι εγκεκριμένη ως βασικό στοιχείο διατροφής για τα σκυλιά.

Για σένα που έχεις μπερδευτεί με τις άπειρες επιλογές, είμαστε εμείς εδώ για να στις βάλουμε σε μια σειρά!

Ξηρά τροφή ενήλικου σκύλου

Η σκυλοτροφή για ενήλικους σκύλους ίσως είναι η δημοφιλέστερη. Σε αυτή την κατηγορία μπορείς να βρεις διάφορα brands όπως οι τροφές Sam’s Field light οι οποίες είναι σχεδιασμένες για σκυλιά με ευαίσθητο στομάχι. Μπορείς να δεις τις δημοφιλέστερες τροφές Sam’s Field εδώ.

Η ιδανική τροφή επιλέγεται για ένα υγιές ενήλικο σκυλί με 3 κριτήρια.

Το πρώτο είναι η γεύση και τα υλικά. Η τροφή του θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις του. Δες τι αρέσει στο σκυλάκι σου και προσπάθησε να κινηθείς στα ίδια γαστρονομικά γούστα. Υπάρχουν τροφές από κρέατα όλων των επιλογών, ψάρια, λαχανικά και πολλά άλλα.

Το δεύτερο είναι η ράτσα. Διάλεξε μία τροφή για το μέγεθος του φίλου σου και φυσικά την ράτσα του.

Και το τρίτο είναι τα κιλά του. Δες αν χρειάζεται να παχύνει ή να αδυνατήσει. Οι σκυλοτροφές προσφέρουν ενέργεια, βιταμίνες και πολλά άλλα, όμως πρέπει να συμβαδίζουν πάντα με το διαιτολόγιο του.

Ξηρά τροφή για κουτάβια

Η ξηρά τροφή για κουτάβια είναι ένας ακαταμάχητος συνδυασμός θρεπτικών συστατικών και λαχταριστής γεύσης η οποία στοχεύει στην υγιή ανάπτυξη του μικρού σου φίλου.

Αυτές οι τροφές έχουν παρόμοια υλικά με των ενήλικων σκυλιών, όμως είναι πολύ πιο πλούσιες σε γεύση και θρεπτικά συστατικά.

Ξηρά τροφή για ηλικιωμένα σκυλιά

Όσο μεγαλώνει ο φίλος σου έχει λιγότερη φυσική δραστηριότητα και πιο ευαίσθητο πεπτικό και ουροποιητικό σύστημα. Αυτό σημαίνει πως η τροφή που του δίνεις θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη έτσι ώστε να μην ερεθίζει το στομάχι του και να μην επιβαρύνει την υγεία του. Η τροφή αυτή είναι γνωστή και ως senior και περιέχει λιγότερα άλατα και λιπαρά.

Θες περισσότερες επιλογές;

Εάν ναι τότε επισκέψου το online pet shop petheartshop.gr και ανακάλυψε τεράστια ποικιλία από σκυλοτροφές, κορυφαία brands και φυσικά πολλά άλλα προϊόντα για τα κατοικίδια, στις καλύτερες τιμές!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos