Εργαλεία φανοποιίας: Πως επιλέγεις τα κατάλληλα;

16 Ιουλίου 2020 19:41

Τα εργαλεία φανοποιίας είναι απαραίτητα για τις εξωτερικές επισκευές ή μετατροπές διάφορων οχημάτων. Μάθε τι χρειάζεσαι για άριστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία.


Η επισκευή ενός αυτοκινήτου ή μίας μηχανής ύστερα από ένα τρακάρισμα μπορεί να είναι πολύ εύκολη υπόθεση αρκεί να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία. Όμως η πραγματική πρόκληση έρχεται στο θέμα του χρώματος. Εκεί χρειάζεσαι εργαλεία και καλή τεχνική.

Σε αυτό το κείμενο θα δεις μερικά εργαλεία φανοποιίας που θα σου κάνουν τη ζωή ευκολότερη.

Αλοιφαδόροι

Οι αλοιφαδόροι είναι από τα βασικά εργαλεία βαφείου – φανοποιείου. Υπάρχουν διάφοροι τύποι, όπως ο εκκεντρικός αλοιφαδόρος, ανάλογα την κεφαλή που θες να χρησιμοποιήσεις και την κίνηση που κάνει. Οι αλοιφαδόροι είναι ουσιαστικά ειδικά τριβεία που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία γυαλίσματος. Στο εμπόριο θα βρεις ηλεκτρικούς και αέρος ώστε να εργαστείς με ευκολία σε κάθε περίπτωση. Επιπλέον βρες τις κατάλληλες αλοιφές χρώματος αυτοκινήτου για να προσφέρεις και την υπηρεσία κερώματος πακέτο με το γυάλισμα για επιπλέον κέρδος.

Αλοιφές επιδιόρθωσης δέρματος

Εδώ πάμε σε κάτι το οποίο μπορεί να σου προσφέρει πολλά χρήματα. Τα υλικά περιποίησης και συντήρησης αυτοκινήτου, είναι ουσιαστικά η «βαριά βιομηχανία» του φανοποιείου. Οι διάφορες αλοιφές επιδιόρθωσης δέρματος, μπορούν να σώσουν το δερμάτινο σαλόνι ενός πελάτη σου και παράλληλα να το ανανεώσουν προσφέροντας του τη λάμψη της πρώτης μέρας. Εδώ θα βρεις στόκο δέρματος, καθαριστικά, αντιγραφέα επιφάνειας, διάφορες αποχρώσεις και πολλά άλλα τα οποία είναι υλικά για σίγουρα λεφτά.

Μάσκες Προστασίας

Φυσικά όλες τις εργασίες σου θα τις κάνεις με ασφάλεια. Αυτό λοιπόν που χρειάζεσαι είναι οι μάσκες προστασίας. Πρόκειται για ειδικές μάσκες πολλαπλών χρήσεων με ειδικά φίλτρα που κρατούν μακριά από τους πνεύμονες σου τα διάφορα χημικά υλικά που χρησιμοποιείς στο συνεργείο σου. Είναι απαραίτητες σε κάθε διαδικασία βαψίματος, επιδιόρθωσης ή όταν χρησιμοποιείς ειδικά καυστικά υλικά. Επένδυσε στην ασφάλεια σου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos