Μαρίνα Πατούλη: To φαντασμαγορικό πάρτι χθες βράδυ για την ονομαστική της εορτή

19 Ιουλίου 2020 18:49

Τα δεκάδες πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα στην Παραλιακή


Με δεκάδες πυροτεχνήματα, φίλους και συνεργάτες γιόρτασε χθες το βράδυ την ονομαστική της εορτή σε παραλιακό κέντρο η Μαρίνα Πατούλη. Το σκηνικό στο πάρτι της συζύγου του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη βγαλμένο από άλλες πιο ανέμελες εποχές, ήταν φαντασμαγορικό.

Η εορτάζουσα έκλεισε ένα τμήμα του παραλιακού μαγαζιού Reef Athens Riviera στο 35ο χλμ. της Αθηνών - Σουνίου. Ένας μοντέρνος χώρος, υψηλής αισθητικής με απαλά γήινα χρώματα τον οποίο επισκέπτεται τακτικά η ίδια με τον σύζυγό της.

Για την περίσταση είχε κληθεί φωτογράφος προκειμένου να απαθανατίσει το ζευγάρι και τους καλεσμένους του, με φόντο τα δεκάδες πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα για χάρη της εντυπωσιακής -μέσα στο ασημί κοντό φόρεμά της- εορτάζουσας.

Το βίντεο με το ζευγάρι να ποζάρει με φόντο τα πυροτεχνήματα ανέβασε συνεργάτιδα του Γιώργου Πατούλη στη Περιφέρεια αποσπώντας δεκάδες likes.

Μέσα από τα social media της, η ίδια πάντως κοινοποίησε το καθιερωμένο προσκύνημα μαζί με τον σύζύγό της στον Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Κορωπίου που γιόρταζε. «Όπως κάθε χρόνο εκπλήρωσαμε το ιερό τάμα στη Μεγαλομάρτυρα Αγ. Μαρίνα. Εύχομαι ολόψυχα χρονια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες !!Οι αμετρητες ευχές σας πλημμύριςαν την καρδιά μου συγκίνηση και αγάπη !!!» ανέφερε στην ανάρτησή της.

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos