Απίστευτος συνωστισμός στο ΙΚΑ Χανίων εν μέσω κορονοϊού για μία θέση στον γκισέ

31 Ιουλίου 2020 11:43

Οι εικόνες που μετέδωσε το OPEN TV, δείχνουν ανθρώπους σχεδόν να ποδοπατούνται, με κάποιους να μην φορούν καν μάσκα και, όπως είναι προφανές, καμία κοινωνική απόσταση


Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σημειώθηκαν στο ΙΚΑ Χανίων το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουλίου, εν μέσω κορονοϊού, από πολίτες που βρέθηκαν στην Yπηρεσία Μητρώου και Παροχών για να διευθετήσουν τις υποθέσεις τους, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν ένα από 35 χαρτάκια που μοίρασαν οι εργαζόμενοι ώστε να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι εικόνες που μετέδωσε το OPEN TV, δείχνουν ανθρώπους σχεδόν να ποδοπατούνται, με κάποιους να μην φορούν καν μάσκα και, όπως είναι προφανές, καμία κοινωνική απόσταση. Μάλιστα, η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων δεν τελείωσε εκεί, αφού και το πρωί της Παρασκευής 31 Ιουλίου κόσμος συγκεντρώθηκε από τις 05:00 το πρωί για να πιάσει σειρά, με την υπηρεσία να ανοίγει στις 08:00 για το κοινό!

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos