Σήμα κινδύνου από Τσιόδρα: Κάθε κρούσμα δίνει άλλο ένα

04 Αυγούστου 2020 18:19

«Μεγάλη ελπίδα τα μονοκλονικά αντισώματα» είπε ο καθηγητής - Στα καλά νέα οι περιορισμένες εισαγωγές στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ 


Μεγάλο πρόβλημα οι γάμοι, ο συγχρωτισμός και η Περιφέρεια Αττικής - «Οι νέοι μπορεί να νοσήσουν σοβαρά» - Μετά από 70 ημέρες, ο λοιμωξιολόγος και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς επέστρεψαν μαζί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, φορώντας μάσκες
Την ανησυχία των λοιμωξιολόγων για την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα εξέφρασε κατά την επιστροφή του στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό, ο Σωτήρης Τσιόδρας. Εξήγησε ότι οι λόγοι της αύξησης των κρουσμάτων είναι τα περισσότερα τεστ, καθώς και η άρση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, με άνοιγμα του τουρισμού και φαινόμενα συγχρωτισμού.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας τόνισε ότι κάθε κρούσμα δίνει άλλο ένα και έτσι η πανδημία συνεχίζεται, ενώ παρατήρησε ότι τα κρούσματα εμφανίζονται πλέον όλο και περισσότερο σε νεώτερες ηλικίες.

protohema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos