Ελεονώρα Μελέτη και Πάρος: Γιατί η 6η Αυγούστου του 2017 της έχει χαραχθεί στην μνήμη

07 Αυγούστου 2020 00:17

Με μια ανάρτησή της στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί γιατί η σημερινή ημερομηνία έχει χαραχθεί βαθιά στο μυαλό της.

 

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε: "Ήταν 6 Αυγούστου 2017. Μόλις είχα φτάσει στη Πάρο όπου θα παραθέριζα για τις επόμενες μέρες. Αλλά δεν είχα διάθεση καθόλου. Νύσταζα, ένιωθα κουρασμένη, δεν είχα όρεξη να μπω στη θάλασσα να κάνω το αγαπημένο μου άθλημα που αυτό εξάλλου με είχε οδηγήσει στο νησί. Το στομάχι μου χάλια, νόμιζα με είχε πειράξει ο καφές κ το ταξίδι αν κ δεν κούναγε... κ νεύρα πολλά νεύρα χωρίς λόγο. Πάω σε ένα φαρμακείο να ζητήσω βιταμίνες γιατί δεν είχα σκοπό να χάσω τις διακοπές μου λόγω ... κούρασης. Ο φαρμακοποιός με ρώτησε τι ακριβώς νιώθω. Του εξήγησα, μου έδωσε κάτι για το στομάχι , μου πρότεινε κ ένα συμπλήρωμα κ μου λέει: «πριν όμως πάρετε το οτιδήποτε σας παρακαλώ κάντε και αυτό, δώρο από εμένα» κ μου αφήνει στον πάγκο ένα τεστ εγκυμοσύνης. “Άντε Καλέ” , είπα από μέσα μου, αν κ την ερώτηση «ρε μήπως είσαι έγκυος» την είχα ακούσει κάνα δυο φορές τις τελευταίες μέρες από ανθρώπους που με ξέρουν καλά, ενώ ο Θοδωρής καιρό πριν, μου έλεγε «μην ετοιμάζεσαι για σερφ, είσαι έγκυος. Έκανα το τεστ λίγη ώρα αργότερα μόνο κ μόνο για να μου φύγει η ιδέα κ να καβαλήσω σανίδι. Αλλά η ιδέα δεν μου έφυγε ποτέ! Πιο θετικό δεν γινόταν! Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: «ωχ , μπορώ να κάνω παιδιά», το δεύτερο πράγμα που συνειδητοποίησα είναι πως «πάει το σερφ» κ το τρίτο πράγμα που έκανα ήταν να μπω στο ίντερνετ να υπολογίσω ποτέ γεννάω! ( δεν ήμουν τόσο ψύχραιμη όσο ακούγομαι!) 13 Απριλίου με έδινε η πρόβλεψη. 13 Απριλίου υποδεχτήκαμε την Αλεξάνδρα! Κ τώρα που σας γράφω κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από το πακετάρισμα των αποσκευών μας. Αύριο φεύγουμε πάμε στη Πάρο. Οικογενειακώς, για να θυμηθούμε, και να κάνουμε windsurf".

thestival.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos