Μνημόσυνο για την Τασούλα του έκανε χθες ο Λάκης Λαζόπουλος στην Πάρο

24 Αυγούστου 2020 13:35

Ένα χρόνο πριν, η είδηση πως έχασε την μάχη με τον καρκίνο η σύζυγος - σύντροφος ζωής του Λάκη Λαζόπουλου, βύθισε σε πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο κι όσους γνωρίζαμε πόσο πολύ είχε παλέψει με αρωγό της τον Λάκη, την Μαριέλλη τους κι όσους την αγαπούσαν, όπως άξιζε σε ένα ξεχωριστό πλάσμα όπως ήταν εκείνη.

 

Ένα χρόνο μετά, κι ενώ μόλις ολοκλήρωσε το βιβλίο που έγραψε για την δύσκολη αυτή μάχη της - τους, ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε μνημόσυνο για την λατρεμένη Τασούλα του, σε ένα ήσυχο μοναστήρι γυναικών που βρίσκεται ανάμεσα στη Νάουσα και την Παροικιά της Πάρου όπου διατηρεί εδώ και χρόνια το ησυχαστήριό του. Πρόκειται για την Μονή Άγιος Φιλόθεος. Πλάι του είχε την αγαπημένη του κόρη Μαριέλλη και φίλους που φιλοξενούν στο εξοχικό τους. Η ατμόσφαιρα ήταν κατανυκτική, με δυο καλόγριες και τη λειτουργία έκανε ο Ηγούμενος Λογγοβάρδας.

Η Τασούλα αγαπούσε πολύ την Πάρο και ο Λάκης αποφάσισε να κάνει εκεί το μνημόσυνο της και να μεταβεί μια από τις επόμενες μέρες στη Δράμα, όπου έχει ταφεί εκείνη ύστερα από επιθυμία της, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας σχεδιάζει να κάνει στην Αθήνα κι ένα μεγάλο τραπέζι με φίλους τους που αγάπησαν αυτή τη δυναμική, ξεχωριστή γυναίκα, η οποία σφράγισε τη ζωή του και του έκανε το πιο ακριβό δώρο της ζωής του, την Μαριέλλη τους...

enikos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos