Η Αθήνα «μετακομίζει» στη Χαλκίδα κάθε βράδυ - Άνευ προηγουμένου συνωστισμός στην παραλία

30 Αυγούστου 2020 22:16

Λόγω των περιοριστικών μέτρων στην Αττική, η Χαλκίδα γίνεται κάθε βράδυ καταφύγιο χιλιάδων Αθηναίων που «διψούν» για διασκέδαση


Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων στη διασκέδαση οι Αθηναίοι εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα κάθε βράδυ και κατακλύζουν τα μπαρ και τα κλαμπ της Χαλκίδας.
Ήδη δυο μεγάλα κλαμπ στην πόλη των «τρελών νερών» τιμωρήθηκαν με 15νθήμερο «λουκέτο» και 15.000 ευρώ πρόστιμο καθώς έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών Αρχών διαπιστώθηκαν δεκάδες όρθιοι πελάτες.

Το πρώτο πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ που συνοδεύτηκε με λουκέτο 15 ημερών έπεσε σε μπαρ που βρίσκεται επι της παραλίας κατά την διάρκεια ελέγχου την περασμένη Παρασκευή. Το δεύτερο πρόστιμο έπεσε στο πιο γνωστό κλαμπ της Χαλκίδας το περασμένο Σάββατο με αποτέλεσμα να κατεβάσει ρολά για τις επόμενες 15 ημέρες 

Ωστόσο η κατάσταση στην παραλία της Χαλκίδας χαρακτηρίζεται επιεικώς αφόρητη λόγω του καθημερινού συγχρωτισμού στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, ειδικότερα από τη μέρα που επιβλήθηκαν τα περιοριστικά μέτρα στην πρωτεύουσα.

 
Χαλκίδα



Όταν στην Αθήνα σημάνει «σιωπητήριο» εκεί γύρω στα μεσάνυχτα, η φωτισμένη παραλιακή της Χαλκίδας φαντάζει μικρό Λας Βέγκας στα μάτια των διψασμένων clubbers σε απόσταση μόλις 80 χλμ. Η στρατηγική γεωγραφική της θέση την κατέστησε από αρχαιοτάτων χρόνων σταυροδρόμι ιδεών και πολιτισμών, σήμερα καταφύγιο χιλιάδων πρωτευουσιάνων που διψούν για διασκέδαση με ή άνευ συνωστισμού και μέχρι το πρωί. Οι Αθηναίοι διευκολύνονται λόγω της άμεσης και άνετης πρόσβασης που προσφέρει η υψηλή καλωδιακή γέφυρα με αποτέλεσμα τα κέντρα διασκέδασης να «βουλιάζουν» κάθε βράδυ από νυχτερινούς εκδρομείς οι οποίοι αποχωρούν «τύφλα» στο μεθύσι με το πρώτο φως της μέρας.

Η κατάσταση είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, λένε στο protothema.gr κάτοικοι της περιοχής, κι αυτό διότι οι έλεγχοι είναι ελάχιστοι και ανεπαρκείς. Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός. Στις χθεσινοβραδινές εικόνες που κατέγραψε για λογαριασμό του protothema.gr, διαπιστώνεται ότι στην παραλία της Χαλκίδας δημιουργείται άνευ προηγουμένου συνωστισμός, τόσο στο δρόμο, όσο και στα μαγαζιά. Αυτόματα οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού αυξάνονται με τους Χαλκιδαίους να ανησυχούν τι θα συμβεί στην περίπτωση που εντοπιστούν τα πρώτα κρούσματα.



xalkida1
xalkida2
xalkida3
xalkida4
xalkida5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos