Κορωνοϊός: Τρία κρούσματα εκπαιδευτικών

04 Σεπτεμβρίου 2020 17:37

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της χώρας για τα κρούσματα κορωνοϊού στην εκπαιδευτική κοινότητα, δέκα μόλις μέρες πριν το άνοιγμα των σχολείων.


Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, εκτός από τα δύο κρούσματα που κατήγγειλε ότι έχουν επιβεβαιωθεί σε μεγάλο ιδιωτικό σχολείο της Αττικής η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας, κρούσμα κορωνοϊού έχει εντοπιστεί και σε εκπαιδευτικό σε δημόσιο σχολείο στην Καλλιθέα. Ο εκπαιδευτικός βρέθηκε θετικός στον ιό μετά την επιστροφή του από τις διακοπές. Πλέον το σχολείο στην Καλλιθέα παραμένει κλειστό για ιχνηλάτηση και απολύμανση.

Από την άλλη, αναφορικά με τα δύο κρούσματα κορωνοϊού σε ιδιωτικό σχολείο της Αττικής, η ΟΙΕΛΕ, τόνισε στην καταγγελία της ότι το εκπαιδευτήριο δεν είχε ενημερώσει ούτε το υπουργείο Παιδείας ούτε και τους άλλους εργαζόμενους.
Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε ανακοινώσει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως σε κοινή Συνέντευξη Τύπου προ ημερών, τα σχολεία θα ανοίξουν στις 14 Σεπτεμβρίου με υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos