Κορωνοϊός: Έρχεται εφαρμογή στα κινητά για να μαθαίνουμε τα μέτρα στην περιοχή μας

21 Σεπτεμβρίου 2020 15:14

Την ανάπτυξη εφαρμογής σε κινητά τηλέφωνα μέσω της οποίας ο κάθε πολίτης θα μπορεί να ενημερώνεται για τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού ανά περιοχή, ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Στο ερώτημα αν θα επιστρέψει η καθημερινή ενημέρωση για να πάψει η σύγχυση που επικρατεί, ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε: «Όλο το τελευταίο διάστημα από τον Αύγουστο και μετά έχουμε συνεχή λήψη μέτρων προκειμένου να τιθασευτεί το πρόβλημα και ενδεχομένως να υπάρχει σε περιοχές που εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα μια σύγχυση.

Γι’ αυτό τον λόγο αναπτύσσουμε μια εφαρμογή σε συνεργασία του ΕΟΔΥ, του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας στην οποία θα μπορεί με το κινητό του ο κάθε πολίτης να πληκτρολογεί τον ταχυδρομικό του κώδικα και να γνωρίζει ακριβώς τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην περιοχή που βρίσκεται. Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο για την αποφυγή σύγχυσης»  είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos