Καρδίτσα: Έτσι γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τη 43χρονη φαρμακοποιό στο Μουζάκι

24 Σεπτεμβρίου 2020 16:16

Σκύλος της αστυνομίας βρήκε τη σορό γυναίκας κάτω από λάσπες και φερτά υλικά περίπου 10 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε εξαφανιστεί, πριν από έξι μέρες, η 43χρονη φαρμακοποιός Ευδοκία Πλακιά. Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από χείμαρρο έξω από το Μουζάκι. Είναι το τέταρτο θύμα της κακοκαιρίας “Ιανός“.

Ήταν λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (24.09.2020) όταν σκύλος της αστυνομίας που συμμετείχε στις αδιάκοπες έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης αγνοούμενης φαρμακοποιού σήμανε συναγερμό. Είχε εντοπίσει ένα ανθρώπινο μέλος να εξέχει από λάσπες και φερτά υλικά. Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για να ανασυρθεί η σορός και όταν αποδείχθηκε ότι ανήκε σε γυναίκα, το μυαλό όλων πήγε στη μοναδική που αγνοούνταν στην περιοχή μετά το καταστροφικό πέρασμα του “Ιανού”. Λίγη ώρα μετά, οι φόβοι επιβεβαιώνονταν: το πτώμα που είχε βρεθεί, ανήκει στην 43χρονη φαρμακοποιό. 

Η κινητοποίηση στο Μουζάκι ήταν τεράστια εδώ και έξι μέρες, από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν ο “Ιανός”, που σάρωσε τα πάντα στο Μουζάκι, παρέσυρε το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας την ώρα που εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της από το φαρμακείο.

Η Ευδοκία Πλακιά είχε πέσει, εξαιτίας των ορμητικών νερών, με το αυτοκίνητό της στον Πάμισο, έξω από το Κέντρο Υγείας στο Μουζάκι. Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο της 43χρονης είχε εντοπιστεί το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη θέση Παλαιά Σφαγεία στο Μουζάκι.

Η σορός της γυναίκας ανασύρθηκε από τις όχθες του ποταμού Πάμισου, κοντά στη γέφυρα που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα του δήμου Μουζακίου Καρδίτσας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, περίπου 7 με 9 χιλιόμετρα από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της 43χρονης.

 

newsit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos