Ελένη Μενεγάκη: Η στιγμή που ο Alpha κατέβασε τις εκπομπές της και η απάντηση του καναλιού

19 Οκτωβρίου 2020 15:20
Το «Πρωινό» πρόβαλε όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο για το κατέβασμα της εκπομπής «Ελένη» από το site του Alpha

Η Ελένη Μενεγάκη αποχώρησε από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τα νέα της μαθαίνουμε πλέον μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Η παρουσιάστρια συνεχίζει τις διακοπές της στα όμορφα Άχλα της Άνδρου και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της followers στιγμιότυπα από τη χαλαρή καθημερινότητά της μακριά από την τηλεόραση. Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, ο Νίκος Παρτσώλης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε ότι ο Alpha «εξαφάνισε» όλες τις εκπομπές της παρουσιάστριας από το επίσημο site του και πλέον γράφει «E404 error». «Χρειάστηκα κάτι από το site του Alpha και δεν υπάρχει η "Ελένη". Αν μπει κάποιος αυτή τη στιγμή, θα δει και τις εκπομπές της Βίκυς Χατζηβασιλείου, που έχει φύγει από τον Alpha, θα δείτε και τις εκπομπές του "World Party" και τις εκπομπές του Βασίλη Καλλίδη» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

ADVERTISING

Η απάντηση του Alpha

Η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους ο Alpha κατέβασε από το site τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη. «Να πούμε τι απάντησε ο Alpha; Όπως μου είπαν στελέχη του καναλιού: "Στο site παραμένουν εκπομπές που έχουν επισκεψιμότητα". Μου είπαν συγκεκριμένα ότι όσες έχουν επισκεψιμότητα παραμένουν και όσες δεν έχουν κατεβαίνουν... Μία ακόμα φράση που μου είπαν είναι ότι "το site είναι μία εμπορική πλατφόρμα και δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων"» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του OPEN. 

«Νομίζω ότι, όταν το κάνει αυτό, είτε θέλεις να υπογραμμίσεις την κακή σχέση που έχεις με έναν συνεργάτη σου είτε σε αφελής. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί βιάστηκαν να το κάνουν τώρα αυτό. Γιατί δεν έσβησαν το "Πάμε Πακέτο", που η Βίκυ κι αν έχει πει για τον Alpha;» αναρωτήθηκε ο Παύλος Σταματόπουλους. 

Ωστόσο, μέσα από το Instagram ήρθε και η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, όταν ένας follower τη ρώτησε γιατί ο Alpha κατέβασε το αρχείο των εκπομπών της από την επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν χρειάζεται απάντηση, όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί».

Παράλληλα, η ομάδα από το «Πρωινό» αποκάλυψε επίσης πότε ακριβώς έγινε το κατέβασμα των εκπομπών της από το site του Alpha. «"Δεν είχε views. Δεν είχε επισκεψιμότητα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη" μου είπε ακριβώς στέλεχος του Alpha. Στη συνέχεια μου εξήγησε πώς γίνεται η διαδικασία παραμονής ή σταματήματος μίας εκπομπής από το web tv. Ότι υπάρχει στο τρέχον πρόγραμμα του σταθμού βρίσκεται όλο στον αέρα του site. Ότι ολοκληρώνεται μπαίνει σε μία περίοδος δοκιμαστικής λειτουργίας δύο μηνών και αν δουν ότι δεν έχει επισκεψιμότητα, τότε η εκπομπή κατεβαίνει. Αυτό έγινε και με την Ελένη Μενεγάκη» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Μίχας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. 

Τι σημαίνει όταν ένα site βγάζει το «Ε404»

«Μου επιτρέπεται και εμένα να πω μερικά πράγματα. Όταν ένα site βγάζει το Ε404, αυτό σημαίνει ότι είναι error. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η σελίδα δεν υπάρχει και είναι ότι δεν θέλουν τα site. Είναι το "Χ"Δηλαδή δεν θέλεις ποτέ να εμφανιστεί το Ε404 μέσα στο site σου. Γιατί; Επειδή αν έχεις παραπάνω από ένα, η google μετά σε υποβαθμίζει σαν site. Άρα, όποιος ήθελε το καλό αυτού του site, αντικειμενικά τώρα σας το λέω, είναι σαν να έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του» συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos