Κορονοϊός: Δέκα κρούσματα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αρη - Προς αναβολή το ματς με ΑΕΛ

21 Οκτωβρίου 2020 00:57
Τη Δευτέρα είχε εντοπιστεί ένα κρούσμα στην ομάδα και ακολούθησαν νέα τεστ σε παίκτες και προσωπικό

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση με τον κορονοϊό στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αρη καθώς μετά το πρώτο κρούσμα που εντοπίστηκε, ακολούθησαν άλλα εννέα! Η ΠΑΕ Αρης είχε γνωστοποιήσει ότι παίκτης της ομάδας νόσησε και για το λόγο αυτό, και σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται στους αθλητικούς συλλόγους, έγιναν νέα τεστ σε όλη την ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και όλων όσοι εμπλέκονται με την πρώτη ομάδα.

Και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικά καθώς βρέθηκαν συνολικά δέκα θετικά δείγματα Covid-19. Πλέον με βάση το πρωτόκολλο υγείας που εφαρμόζει η Super League, εφόσον υπάρχουν τρία θετικά κρούσματα ανάμεσα στο ρόστερ, τότε αποφασίζεται η αναβολή ενός αγώνα, κάτι που θεωρείται βέβαιο ότι θα συμβεί με τον επερχόμενο αγώνα των Κιτρίνων με την ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική της Super League που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos