Πάρτι ο κορονοϊός στην Αττική, πάρτι και στα μπαρ – Βροχή τα λουκέτα

25 Οκτωβρίου 2020 17:28

Τους 26.521 έφτασαν οι έλεγχοι το βράδυ του Σαββάτου. Κάποιοι αδιόρθωτοι δεν έκλειναν τα μπαρ, ενώ οι θαμώνες δεν έλεγαν να φύγουν.

 

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι για την τήρηση των νέων μέτρων κατά του κορονοϊού, αλλά φαίνεται ότι αρκετοί δεν συμμορφώθηκαν.

Οι έλεγχοι το βράδυ του Σαββάτου έφτασαν τους 26.521 σε όλη την περιφέρεια της Αττικής, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Έγιναν 543 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης και για περιορισμό κίνησης, ενώ 3 παραβάσεις για λειτουργία καταστημάτων και συγκεκριμένα μπαρ μετά τις 24.00 στο κέντρο της Αθήνας, στο Περιστέρι και στο Νέο Ψυχικό.

Συγκεκριμένα στο κατάστημα στην Αθήνα επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για τρεις ημέρες, ενώ στους 146 θαμώνες που βρέθηκαν μέσα επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ. Συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του μπαρ.

Επίσης σε μπαρ στο Περιστέρι κατά τον πρώτο έλεγχο στις 00.05 ώρα επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για τρεις ημέρες. Ακολούθησε νέος έλεγχος την 01.40 ώρα βρέθηκε πάλι ανοικτό και επιβλήθηκε νέο διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 20 ημέρες, ενώ στους 108 θαμώνες επιβλήθηκε πρόστιμο των 150 ευρώ. Παράλληλα συνελήφθησαν δύο άτομα ως προσωρινά υπεύθυνοι του μπαρ για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

 Σε μπαρ στο Νέο Ψυχικό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για τρεις ημέρες και συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος.

Επιπλέον την 24-10-2020 έγινε έλεγχος σε άλλα τέσσερα καφέ μπαρ στον Πειραιά όπου διαπιστώθηκε να λειτουργούν πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου. Σε όλες τις περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για τρεις ημέρες, ενώ συνελήφθησαν και οι προσωρινά υπεύθυνοι.

newsit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos