Κορωνοϊός: «Έρχεται» lockdown σε εστίαση και ψυχαγωγία!

30 Οκτωβρίου 2020 20:58

Οι αριθμοί κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες μέρες τρομάζουν. 1690 κρούσματα ανακοινώθηκαν μόνο σήμερα, ενώ τα νοσοκομεία αναφοράς και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της χώρας δείχνουν να έχουν φθάσει στα όριά τους με χιλιάδες συμπολίτες μας να νοσηλεύονται και να δίνουν τη μάχη ενάντια στη νόσο Covid – 19.

Σήμερα 30/10 αναμενόταν να απευθύνει διάγγελμα ο πρωθυπουργός εξαγγέλλοντας νέα πιο σκληρά μέτρα για τον σκοπό αναχαίτισης της πανδημίας. Το έκτακτο θλιβερό συμβάν του ισχυρού σεισμού στην Σάμο, επέβαλλε την ματαίωσή του, ωστόσο αύριο Σάββατο 31 Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, «έρχονται» δια στόματος του πρωθυπουργού τα νέα δύσκολα μέτρα.

Κορωνίδα τους, το καθολικό lockdown στην εστίαση στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας. Επίσης στις ίδιες περιοχές θα επιβληθεί lockdown και στην ψυχαγωγία.

Κλείνουν επομένως, εκτός από εστιατόρια, θέατρα, κινηματογράφοι, αίθουσες ψυχαγωγίας, γυμναστήρια.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα που θα απευθύνει στον Ελληνικό λαό θα εξειδικεύσει περαιτέρω τα μέτρα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos