Κορωνοϊός: Σήμερα οι ανακοινώσεις Σταϊκούρα για τα μέτρα στήριξης

05 Νοεμβρίου 2020 11:57

Το απόγευμα ο Χαρδαλιάς για το πώς θα λειτουργήσει το lockdown


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει στις 12 το μεσημέρι ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, σε ενημέρωση στην οποία θα συμμετάσχει και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

 Μετά τις ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στις 15:00 ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, από το υπουργείο Οικονομικών, θα παρουσιάσει τα μέτρα οικονομικής στήριξης.

Στις 18:00, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης θα προβούν σε ανακοινώσεις από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων προστασίας για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κυβερνητικές πηγές: Σήμα συναγερμού λόγω της εκθετικής αύξησης κρουσμάτων
Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν χθες για τα νεά μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός: «Τις τελευταίες μέρες παρά τα μέτρα παρατηρείται εκθετική αύξηση κρουσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτό είναι ένα σήμα συναγερμού γιατί θα ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας. Γι' αυτό όπως και στην προηγούμενη φάση πρέπει να ληφθούν όποια μέτρα χρειάζονται για να ανακοπεί η πανδημία. Δεν μπορούμε να περιμένουμε όταν βλέπουμε το πρόβλημα να έρχεται. Η κατάσταση εκτιμάται καθημερινά. Τα μέτρα μελετώνται και θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό ύστερα από τις εισηγήσεις των ειδικών».

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos